Territoris Singulars es presenta en diferents punts del territori gironí

Un dels objectius inicials del projecte Territoris Singulars és difondre els valors de l’economia verda, de l’ecoturisme i del cooperativisme. Per això en el moment inicial del projecte s’han fet una sèrie de presentacions per donar a conèixer què fem i què volem fer. Actualment ja són més de 100 les persones informades.

Hem pogut fer 11 xerrades a Girona, Olot, Sarrià de Ter, Vilablareix, Banyoles, Llagostera, Sant Celoni, Riudarenes i Vic aconseguint així arribar a gran part del territori en el que volem treballar, tanmateix durant el proper mes de juny es realitzaran les darreres presentacions a Tarragona i a Terres de l’Ebre.

A més de donar a conèixer el que fem i quins són els objectius del projecte també hem utilitzat les presentacions per poder trobar gent que pogués estar interessada en les formacions que s’ofereixen dins el mateix projecte.

Persones que es vulguin formar en economia verda, en ecoturisme i en cooperativisme per poder optar a trobar feina en empreses que treballen de forma responsable i amb una idea molt clara de l’economia social i sostenible.

Totes les presentacions que s’han fet ens han servit per fer arribar el nostre projecte a més gent, ja sigui perquè han vingut de forma presencial o perquè han pogut conèixerl a través de la publicitat que se n’ha fet.

Ha estat una primera part del projecte molt profitosa i enriquidora que ens ha permès conèixer a gent d’arreu amb interessos i inquietuds similars a les que mouen el nostre projecte.