Formació específica per a tècnics de les entitats del projecte Territoris Singulars

Dins les formacions vinculades al projecte Territoris Singulars, que s’han iniciat aquest juny, s’ha celebrat també una formació específica per a tècnics de les entitats socials i ambientals d’arreu de Catalunya que formen part del projecte, però també es van obrir a tècnics d’altres entitats.

La formació s’ha allargat durant tres dies i s’ha celebrat a Can Moragues (Riudarenes). La Fundació Emys, una de les entitats membres de Territoris Singulars, va obrir la formació dijous parlant sobre economia verda.

Ahir dilluns, la formació va continuar amb ‘Treballa amb persones d’altres capacitats’, a càrrec de Fundació Astres, una taula de debat sobre ‘Tercer sector i ecoturisme’ i una xerrada sobre ‘L’acompanyament en la inserció laboral’, que va fer Ecosol.

Avui dimarts la jornada ha comptat amb una formació durant tot el matí sobre ‘Tècniques per al guiatge en activitats ecoturístiques’, a càrrec de Rosa Duran, experta en turisme. La jornada s’ha tancat amb una formació sobre ‘Bones pràctiques per a la igualtat’, a càrrec d’Idària.

Les entitats participants han destacat l’interès de la formació que ha permès acostar els tècnics de les dues branques del projecte Territoris Singulars, és a dir, les entitats ambientals i les entitats socials i reforçar els llaços que les uneixen.